luni, 26 decembrie 2016

Urări cuprinse într-o inimă, pe o uşă


Lecţia cu scrisorile către Moş Crăciun a fost la două clase de liceu.
Doar că eu sunt profesor diriginte la singura clasă de a VI-a din şcoala noastră, aşa că trebuie să vă urăm şi noi, cei mai mititei.
Prin urmare,  clasa a VI-a, Colegiul Naţional "Spiru Haret" Bucureşti, vă urează din inimă Crăciun fericit!


















2 comentarii:

  1. Stimata si draga Doamna Profesoara,

    Mesajul dumnevoastra vine in momentul in care unii dintre noi ne uitam grabit inapoi, mirandu-ne cum a mai trecut un an. Pentru mine este momentul in care ma uit cu emotie inapoi, si bucurie. Desi a fost un an cu multe provocari, sunt recunoscatoare ca iata, suntem toti la linia de sosire, ca este pace, ca ne bucuram unii de altii. Sunt recunoscatoare si ma consider norocoasa ca mi-au iesit in cale oameni frumosi, oameni care ne inspira si care stiu sa scoata ce este mai frumos si mai bun din noi. Si din copiii nostri! Acest om sunteti dumneavoastra! Sunt recunoscatoare si pentru acei oameni mai putin frumosi caci ei ne determina sa ii apreciem la adevarata lor valoare pe cei frumosi…in peisajul cam trist si cam sterp al invatamantului romanesc, dumnevoastra sunteti oaza de speranta. Si sunt atat de fericita ca existati si ca niste copii se bucura de tot ce aveti de daruit.
    Dincolo de metafore, ramane emotia autentica pe care o impartiti cu noi…sa fiti sanatoasa, Doamna Profesoara! Si sa aveti mereu bucuria ca samanta pe care o saditi a gasit sol fertil si creste frumos J

    La multi ani, intru fericire si pace!!

    Codruta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc pentru cuvintele atât de frumoase. Îmi amintiţi care e sensul ...
      La mulţi ani!

      Ștergere